Šveđani sa Francuskom za samopouzdanje

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jun.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šveđani sa Francuskom za samopouzdanje

Selektor Švedske Erik Hamren rekao je da će njegovi igrači na utakmici protiv Francuske na Evropskom prvenstvu u utorak ići na pobedu, iako nemaju šansi da se plasiraju u četvrtfinale, kako bi stekli samopouzdanje za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.
Moramo da koristimo svaku priliku i naporno radimo kako bismo mnoge stvari popravili pred sledeće takmičenje. Moramo biti mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bolji. Pobeda protiv Francuske nam ne bi donela tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali bismo dobili mnogo samopouzdanja pred njihov početak – rekao je Hamren.
Vezni igrač Švedske Kim Ćelstrem kazao je da će on i njegovi saigrači pokušati da na lep način završe učešće na kontinentalnom šampionatu.
Ovo je veliki turnir, dugo smo čekali njegov početak. Za nas je utakmica protiv Francuske lep način da ga završimo i počnemo polako da se pripremamo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Ovde smo da bismo pobedili i pokazali se u najboljem svetlu – kazao je Ćelstrem.
Švedska je poslednja na tabeli Grupe D na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini bez osvojenog boda, dok Francuzi dele prvo mesto sa Englezima sa po četiri boda. Ukrajina je treća sa tri boda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šveđani protiv "Trikolora" za samopouzdanje

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2012

Selektor švedske Erik Hamren rekao je danas da će njegovi fudbaleri na utakmici protiv Francuske na Evropskom prvenstvu u utorak ići na pobedu, iako nemaju šansi da se plasiraju u četvrtfinale, kako bi stekli samopouzdanje za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.