Sušič opet zakasnio na žreb

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sušič opet zakasnio na žreb

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić je posle žreba grupa za Svetsko prvenstvo, propustio i izvlačenje protivnika svoje reprezentacije za predstojeći EURO.

Prethodnog puta zakasnio je na let, a i ovoga puta do problema je došlo, takođe, na aerodromu.

"Tokom presedanja u Frankfurtu, gde je u subotu bio štrajk, obavestili su nas da je prtljag izgubljen i da će mi biti dostavljen u nedelju. Morao sam da kupim novo odielo i kravatu, ali to nisam mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da uradim pre 11 časova, jer radnje nisu radile", rekao je Sušić.

Legendarni 'Pape' smatra da bi možda bilo bolje da je propustio kompletan žreb.

"Zakasnio sam na sam početak izvlačenja, a kada malo bolje sagledam situaciju izgleda da bi bilo bolje da nisam ušao u salu uopšte. Dok me nije bilo izvukli smo Andoru, a onda kada sam se ja pojavio počeli smo da dobijamo one jače reprezentacije. Očigledno ne donosim sreću u tom segmentu", zaključio je Safet Suši priču za "Nezavisne novine".

BIH se nalazi u grupi B kvalifikacija za EURO2016, zajedno sa Andorom, Belgijom, Izraelom, Velsom i Kiprom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.