Štoper Barse: Davao sam Mesiju 50 evra dnevno

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoper Barse: Davao sam Mesiju 50 evra dnevno

Defanzivac Barselone Jeri Mina odigrao je odlično na minulom Svetskom prvenstvu u Rusiji. Kolumbijac je dao čak tri gola u četiri utakmice, što je za igrača na poziciji koju pokriva fenomenalan učinak.

Osim što je dobar fudbaler, Mina pleni i pojavom. Pozitivan je, uvek se šali i spreman je da prihvati šalu na svoj račun.

Španskim medijima je ispričao kako se uklopio u tim Barselone u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koju je došao januara ove godine.

- Kad sam došao u klub, počeo sam da se kladim sa Leom Mesijem i Luisom Suarezom kako bih stvorio dobru atmosferu. Takmičili smo se na treninzima ko će bolje da izvede slobodan udarac, ali svakog dana gubio sam po 50 evra. Onda sam shvatio: čekaj, pa ja njima plaćam šoping svakog dana! Bilo je smešno, ali, verujte, oni su čudovišta koja mogu da pošalju loptu gde god žele. Koliko su dobri na terenu toliko su i dobri ljudi - rekao je Kolumbijac.

Dobre igre na Mundijalu u Rusiji podigle su mu cenu, ali i interesovanja raznih klubova za njega. Ali, Barselona sada nema nameru da ga pusti.

- Mnogo loših stvari prolazilo mi je kroz glavu. Mislio sam da sam gotov. Toliko sam se loše osećao da su me Kutinjo i Paulinjo stalno hrabrili. Shvatam da ima spektakularnih igrača na mojoj poziciji, ali samo sam želeo da dobijem koji minut na terenu da impresioniram sve, ali nisam ih dobio. A onda kada jesam, bilo je loše, osećao sam da mi ništa ne ide, čak ni obično dodavanje na treningu - rekao je Mina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.