Stefanović: Još nisam svestan šta sam uradio

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Još nisam svestan šta sam uradio

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović govorio je posle osvajanja srebrne medalje u trci jednoseda na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu.
U nedelju od 17:30 igraju Totenhem – Njukasl, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.25.
Stefanović je istakao oš nije svestan rezultata, ali da je sve vreme verovao u dobar rezultat.
Još uvek nisam svestan šta sam uradio, ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da verujem, mislim da sanjam, mislim da ću tek kroz par dana, kada dođem kući videti šta sam stvarno uradio. Ostaje mi da da uživam u rezultatu – rekao je Stefanović.
On je osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Segedinu.
– Trka je bila sjajna. Verovao sam od početka. Od starta sam bio samouveren, držao sam se, tek me je pred kraj malo obišao i tu sam izgubio zlatnu medalju, ali sam svakako prezadovoljan. Sve se poklopilo, lepo smo trenirali i verovali u ovaj rezultat – rekao je on.
Stefanović je ovim rezultatom ispunio olimpijsku normu za Igre u Tokiju 2020. godine.

The post Stefanović: Još nisam svestan šta sam uradio appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Stefanović: Još nisam svestan šta sam uradio, ali sam verovao u rezultat

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je posle današnjeg osvajanja srebrne medalje u trci jednoseda na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu da još nije svestan rezultata, ali da je sve vreme verovao u dobar rezultat..."Još uvek nisam svestan šta sam uradio, ne mogu da verujem, mislim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.