Srpkinje ubedljive na startu SP u Nemačkoj

Izvor: BKTV News, 02.Dec.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje ubedljive na startu SP u Nemačkoj

Kineskinje poklekle pred našim rukometašicama.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije uspešno je započela takmičenje na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj ubedljivo savladavši Kinu (43:23).

Izabranice Ljubomira Obradovića na dominantan način otvorile su turnir, od starta meča napravile razliku i lako došle do trijumfa u Lajpcigu.

Najefikasnija je bila Katarina Krpež-Šlezak sa devet golova, jednim više od Sanje Damnjanović.

Dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vest je i da se Andrea Lekić danas priključila ekipi posle povrede, ali je samo sa klupe gledala meč.

U A grupe u kojoj se takmiče naše dame, Nemačka je juče bila bolja od Kameruna 28:15, a večeras od 18 sati sastaju se Holandija i Južna Koreja.

Srpske rukometašice već sutra igraju drugi meč protiv Kameruna od 14 sati.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dominacija Srpkinja: Pad Kameruna za drugi krug

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2017, 16:35

Ženska rukometna reprezentacija lako slavila protiv Kameruna - 34:21..Kao protiv Kineskinja - čista dominacija Srpkinja! Naša ženska rukometna reprezentacija zabeležila je drugi trijumf na Prvenstvu Sveta u Nemačkoj, pošto je savladala Kamerun sa 34:21. Na taj način Srpkinje su obezbedile plasman...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.