Srbija na Holandiju za prvo finale SP

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija na Holandiju za prvo finale SP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutra igra protiv Holandije za plasman u finale i medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Selektor Zoran Terzić ističe da je srpski tim veoma motivisan da posle Evropskog i olimpijskog izbori i prvo finale na planetarnom šampionatu.

- Holandija je jedan od favorita, igra dobro i nije slučajno u polufinalu. Biće jako teško, ali smo motivisani i hoćemo finale. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Po kvalitetu smo jako blizu, odlučiće odbrana i veća želja - rekao je Terzić.

Odbojkašica Ana Bjelica kaže da ekipa ima novu priliku za istorijski uspeh.

- Pričala sam sa Majom Ognjenović o bronzi iz 2006. godine, za mene je to bio nestvaran uspeh, a sada sam deo ekipe koja igra polufinale. Čeka nas Holandija koja nas je pobedila u prethodnoj fazi. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što možemo.

Saigračica Teodora Pušić nada se revanšu Holanđankama za ubedljiv poraz u Nagoji.

- Dobro je što igramo opet sa Holandijom, to je prilika za revanš. Verujem da ćemo ispisati istoriju i ući u finale - zaključila je Pušić.

Polufinale Srbija - Holandija igra se sutra u Jokohami od 6.40 po srednjeevropskom vremenu, tekstualni prenos meča možete pratiti na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.