Šok u Sankt Peterburgu, Iran autogolom do pobede

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Sankt Peterburgu, Iran autogolom do pobede

U prvom meču Grupe B Svetskog prvenstva Iran je autogolom Buhadaza slavio protiv Maroka 1:0, iako je severnoafrička selekcija bila bolji rival.

Maroko je imao više posed lopte, inicijativu, čak i prvu dobru priliku, ali najbolju šansu u prvom poluvremenu propustio je Sardar Azmun kada se našao jedan na jedan sa golmanom Maroka, ali je šutirao pravo u njega.

Velika borba dve ekipe nastavljena je i u drugom poluvremenu, a od starta drugog dela igre nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << izglednih šansi za promenu rezultata na obe strane. Odličnu šansu da dovede Maroko do vođstva imao je u 80. minutu Zijeh kada je sjajno šutnu sa oko 18 metara udaljenosti, ali je golman Iranaca odlično reagovao. Ubrzo je Maroko pripretio i posle kornera, ali je ta lopta završila u autu. Iran je posle nervoze oba tima u završnici meča uspeo da stigne do vođstva i to autogolom Buhaduza posle slobodnog udarca Iranaca, u petom minutu sudijske nadoknade i na kraju ostvari veliki trijumf.

Ovom pobedom Iran je povećao šanse za plasman u drugi krug, dok ih je Maroko gotovo izgubio jer mora da se vadi i protiv Španije i Portugalije. U narednom kolu Iran igra sa Španijom, a Maroko sa Portugalijom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.