Šok: Teška povreda Falkaa, propušta i Mundijal

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok: Teška povreda Falkaa, propušta i Mundijal

Kolumbijac je zadobio ozbiljnu povredu kolena u utakmici Kupa Francuske protiv nižerazrednog Monta, prenosi "Mocart sport".

Šokantne vesti za Monako i kolumbijski fudbal! Radamel Falkao je doživeo tešku povredu kolena i prve prognoze nisu nimalo obećavajuće.

Falkao je dao gol protiv Monta u 29. minutu, ali je samo 11 minuta kasnije došlo do kobnog duela sa protivničkim defanzivcem Sonerom Ertekom. Falkaova leva noga je ostala ukopana u teren i sa bolnom grimasom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se srušio na travu. Bilo je jasno da je reč o ozbiljnoj povredi. Falkao je automatski iznet sa terena na nosilima, a zamenio ga je mladi Rivije koji je dva puta bio strelac.

Prve informacije koje stižu iz Francuske su brutalne za navijače Monaka i kolumbijske reprezentacije. Po svemu sudeći, Falkao je pokidao ukrštene ligamente kolena leve noge i predstoji mu operacija i pauza od najmanje šest meseci. To znači da će verovatno propustiti Mundijal u Brazilu gde je trebalo da bude udarna igla popularnih Kafedžija.

Inače, Falkao od dolaska u Monako nije na nivou igara koje je pružao u Portu i Atletiku, a nije zadovoljan ni trenerom Ranijerijem koji ga je često menjao, pa se špekulisalo da je mogao da pojača Čelzi.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šok: Teška povreda Falkaa, propušta i Mundijal

Izvor: Dzungla.org, 22.Jan.2014

Kolumbijac je zadobio ozbiljnu povredu kolena u utakmici Kupa Francuske protiv nižerazrednog Monta, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.