Škoti otpustili selektora Krega Levina

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2012, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoti otpustili selektora Krega Levina

Reprezentacija Škotske, rival Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, otpustila je selektora Krega Levina zbog loših rezultata u prethodnim utakmicama, saopštio je danas Fudbalski savez te zemlje.

Dobio otkaz - Kreg Levin

Škoti su posle četiri kola poslednji u Grupi A sa dva boda, što im daje male šanse da se plasiraju na završnicu nekog velikog takmičenja prvi put od Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvenstva 1998. godine.

 

Levin je postao selektor Škotske 2009. godine, a imao je ugovor do leta 2014, kada će se i održati Svetsko prvenstvo u Brazilu.

 

Kako se navodi u saopštenju, do imenovanja novog šefa stručnog štaba, reprezentaciju će voditi Bili Stark, koji trenira nacionalni tim sastavljen od igrača do 21 godine.

 

Škotska je pod vođstvom Levina pobedila u tri od 12 utakmica i trenutno je 56 na svetskoj rang listi. Taj plasman je za deset mesta lošiji nego što je bio u trenutku kada je Levin preuzeo Škotsku.

 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.