Izvor: B92, 28.Nov.2022, 00:03

Selektor Kanade: Ponosan sam na ove momke

Kanada je poražena od Hrvatske sa 1:4, u meču drugog kola Grupe F na Svetskom prvenstvu.

Selektor Kanade Džon Herdman izjavio je da je njegova ekipa "sjajno počela utakmicu", ali da je kvalitet Hrvatske u nastavku meča došao do izražaja.

"Imali smo sjajan početak utakmice. Posle dva gola koja smo primili, morali smo da napravimo promene, otvorimo prostor i to nas je izložilo njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvalitetu u tranziciji", izjavio je Herdman.

Kanada je zabeležila oba poraza u prva dva kola, i ostala je bez šansi za plasman u osminu finala.

"Ponosan sam na momke. Pokušavali smo da izjednačimo, otvorili se i to je Hrvatska uspela da iskoristi. Pokazali smo u prvih 35 minuta da možemo da se nosimo sa najboljima. Nije im bilo lako 35 minuta", dodao je selektor Kanade.

On je izjavio i da je pored dva poraza "ponosan na igrače i na to kako su se pokazali na turniru".

"Sutra ćemo biti razočarani. To je normalno za takmičare. Ispisali smo delić sportske istorije naše zemlje. Čeka nas utakmica protiv Maroka. Želimo da pobedimo i pokažemo da smo na pravom putu", rekao je Herdman.

U poslednjem kolu Kanada će igrati protiv Maroka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.