Samara na nogama: Opet dojave o bombama

Izvor: Mondo, 28.Jun.2018, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samara na nogama: Opet dojave o bombama

Posle Rostova na Donu policija je evakuisala i objekte u Samari

Foto: AP Photo/Rebecca Blackwell

Policija u Samari danas je evakuisala tri šoping mola u Samari, nakon što je primila nekoliko dojava o postavljenim bombama.

U Samari, gradu na jugozapadu Rusije, danas su igrali Senegal i Kolumbija poslednji meč u grupi H na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Policija je dobila dojave telefonom, nakon čega su pripadnici službe za vanredne situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa psima tragačima hitno upućeni u šoping centre.

Posle detaljnih pregleda nisu pronašli nikakave sumnjive predmete, prenosi Rojters.

Pre dva dana policija je evakuisala i detaljno pregledala čak 16 objekata u Rostovu na Donu, nakon što je takođe primila više dojava telefonom o podmetnutim bombama. Ispostavilo se da su dojave bile lažne.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.