Salah verovatno propušta Mundijal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah verovatno propušta Mundijal

Povreda jednog od najboljih fudbalera sveta Mohameda Salaha ozbiljnije je prirode i najverovatnije propustiće Svetsko prvenstvo u Rusiji, izjavio je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Egipatski as povredio je rame u duelu sa kapitenom Reala Serhiom Ramosom u finalu Lige šampiona u Kijevu, zbog čega je izašao iz igre posle pola sata i sada mu predstoji pauza.

"Situacija sa povredom izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jako loše, to je šok za ceo tim. Sada vlada neizvesnost za SP, neverovatno... Povreda je ozbiljna", rekao je Klop za BT sport.

Salah je u tek završenoj sezoni postigao čak 46 golova za ekipu sa Enfilda i odličnu formu hteo je da potvrdi na Mundijalu.

Njegovo odsustvo biće ogroman hendikep za reprezentaciju Egipta koja se nalazi u A grupi zajedno sa domaćinom Rusijom, Urugvajem i Saudijskom Arabijom.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salah i Mundijal – ima nade, ali...

Izvor: RTS, 27.Maj.2018

Stepen ozbiljnosti povrede Mohameda Salaha i dalje nije baš najjasniji – menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da će on najverovatnije propustiti Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali doktor reprezentacije Egipta poručuje da bi Salah ipak mogao da bude spreman za to takmičenje. ...

Nastavak na RTS...

Salah: Ja sam borac, uveren sam da ću biti u Rusiji

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2018

Napadač Liverpula Mohamed Salah morao je da napusti igru posle pola sata finala Lige šampiona u Kijevu, pošto je zadobio povredu ramena u duelu sa Serhiom Ramosom. Prve procene su bili da sjajni Egipćanin neće moći na Svetsko prvenstvo, koje u Rusiji počinje 14. juna, ali su sada stigle bolje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.