SP: Vaterpolisti sa SAD za polufinale

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Vaterpolisti sa SAD za polufinale

Srpski vaterpolisti igraće sa Sjedinjenim Državama u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kazanju, u utorak od 20.30 po našem vremenu.

Izabranici Dejana Savića su zahvaljujući prvom mestu u svojoj grupi izborili direktan plasman u četvrtfinale, dok su Amerikanci u doigravanju pobedili Brazil sa 7:3.

“I jednima i drugima je ovo treće takmičenje i na izmaku smo snaga. Srbija je jedina ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koju skoro sigurno ne možemo da pobedimo”, rekao je selektor američkih vaterpolista Dejan Udovičić.

Za nas će to biti veliko iskustvo, čast nam je da igramo protiv Srbije. Realnost je takva i posle toga planiram da razigravam mlađe igrače. Naravno da znam srpske igrače, znamo se obostrano. Ona je najjača na prvenstvu”, dodao je Udovičić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije protiv SAD u četvrtfinalu SP

Izvor: Studio B, 02.Avg.2015

Vaterpolo reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kazanju igraće protiv selekcije SAD...Ekipa selektora Dejana Udovičića pobedila je danas u osmini finala Brazil sa 7:3 i zakazala duel sa Srbijom, koja se direktno našla među najboljih osam selekcija posle prvog mesta u grupnoj...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.