SP U ŠPANIJI: Ukrajinci uzeli skalp Turcima

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U ŠPANIJI: Ukrajinci uzeli skalp Turcima

Novo iznenađenje dogodilo se na Svetskom prvenstvu u košarci. Reprezentacija Ukrajine savladala je Tursku rezultatom 64:58 (13:13, 12:13, 16:13, 23:19).

Vodilia je četa Ergina Atmana na poluvremenu sa 26:25, ali u drugom poluvremenu nije imala rešenja za Oleksandra Mišulu. Plejmeker Ukrajine ubacio je 19 poena uz fantastičan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šut za tri poena – pet od osam. Blistao je i Eugen Jeter koji je postigao 10 poena, dok je bivši Zvezdin igrač Oleksandar Lipovij „upisao“ sedam poena.
Kod Turaka najefikasniji bili su Omer Ašik sa 16 koševa, Emir Preldžić sa 14 poena, ali je to bilo nedovoljno da se savlada Ukrajina.
Posle tri odigrana kola Turska ima skor od jedne pobede i dva poraza, dok je Ukrajincima ovo bila druga pobeda, posle poraza od Finske 81:76.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ZVEZDA OSTAJE BEZ PRVOG ČOVEKA: Čoviću se sprema smena?


Španovićevoj izmaklo prvo mesto za jedan santimetar


DVE DOBRE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Obe je otkrio Lovernj





Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.