SP U POLJSKOJ: ‘Orlovi’ silni protiv ‘gaučosa’

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U POLJSKOJ: ‘Orlovi’ silni protiv ‘gaučosa’

Odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu na Svetskom prvenstvu, pošto je sa 3:1 (25:17, 20:25, 25:17, 25:21) savladala Argentinu.

„Plava četa“ je ponovo imala dosta oscilacija u igri. Posle fantastičnog prvog seta usledio je drugi posle kog smo ponovo strahovali za pobedu. Ipak, izabranici selektora Igora Kolakovića su zablistali u trećem i četvrtom periodu utakmice i zasluženo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << osvojili važna tri boda.
Sledeći protivnik našeg tima je selekcija Australije u četvrtak od 16.30.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


MUNDOBASKET: Koreja mučila Sloveniju celo poluvreme


NARODNI ADVOKAT: Holanđanin već uvodi novitete


JUNAJTED NIJE BIO PRVA OPCIJA: Di Marija želeo u Grad svetlosti







Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Prva pobeda odbojkaša na Svetskom prvenstvu

Izvor: NTV.rs, 02.Sep.2014

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je prvu pobedu na Svetskom prvenstvu u Poljskoj. Naš tim je u drugom kolu savladao selekciju Argentine rezultatom 3:1. Po setovima 25:17, 20:25, i dva puta 25:21. Osim drugog seta, koji su Argentinci osvojli zahvaljujući dobrom servisu, u preostalom delu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.