SP: Srbija u grupi s Poljskom i Italijom

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Srbija u grupi s Poljskom i Italijom

Odbojkaši Srbije igraće na fajnl-siksu Svetskog prvenstva u J grupi protiv selekcija Poljske i Italije, odlučeno je žrebom u Torinu.

Srbija je kao jedna od dve najbolje drugoplasirane reprezentacija u drugoj fazu automatski bila svrstana u grupu J, a žrebom je odlučeno da će joj rivali biti Poljska i Italija.

Zanimljivo, izabranici Nikole Grbića su u poslednjem meču druge runde izgubili upravo od poljskih odbojkaša, pa će u Torinu imati priliku da im se revanširaju.

U I grupi su Brazil, SAD i Rusija.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Odbojka: Srbija sa Italijom i Poljskom u grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2018

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u J grupi treće faze 19. Svetskog prvenstva 2018. u Torinu od 26. do 28. septembra sa odgovarajućim selekcijama Italije i Poljske...U I grupi će igrati Brazil, SAD i Rusija...Utakmice u J grupi će se igrati od 20.30 časova, a u I grupi od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.