SP: Sneg i vetar odložili super dži

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Sneg i vetar odložili super dži

Muški superveleslalom na Svetskom prvenstvu u Biver Kriku i Vejlu otkazan je u sredu i po novom rasporedu će biti održan u četvrtak.

Prva trka za skijaše na planetarnom šampionatu bila je planirana za sredu, ali su jake snežne padavine i vetar doveli do odlaganja.

Iako je inspekcija staze tokom jutra prošla bez problema, do 10 časova su se padavine toliko pojačale da nije bilo drugog rešenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osim otkazivanja trke.

Komisija za hitne slučajeve Svetske skijaške federacije potom je odlučila da trka bude održana u 11 časova po lokalnom, odnosno 19 po našem vremenu.

Zbog toga je trening spusta za muškarce, koji je bio zakazan za to vreme u četvrtak, otkazan i neće biti pomeren, dok je trening skijašica sada zakazan za 13.30.

Na prvoj trci na Svetskom prvenstvu, u ženskom superveleslalomu, slavila je Austrijanka Ana Feninger.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SP u alpskom skijanju: Večeras superveleslalom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2015

Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju, čiji je domaćim američki Biver Krik, biće nastavljen večeras u 19 časova po našem vremenu, takmičenjem skijaša u superveleslalomu... Superveleslalom je trebalo da bude održan sinoć, ali je zbog loših vremenskih uslova otkazan, prenosi RTRS...Bosnu i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.