SP - Čudesni Brazilci šokirali i Hrvate!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP - Čudesni Brazilci šokirali i Hrvate!

Nama su presudili u prvoj fazi, večeras su zadali težak udarac i Hrvatskoj!

Pred početak Svetskog prvenstva mnogi nisu davali velike šanse reprezentaciji Brazila za plasman u drugu fazu takmičenja, ali ne samo da su oni to uspeli, već su i večeras priredili pravu senzaciju!

U prvom kolu druge faze takmičenja u okviru Grupe I, Brazil je večeras savladao favorizovanu selekciju Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rezultatom 29:26 (17:13) i značajno zakomplikovao situaciju u grupi!

Mimo svih očekivanja, Brazilci su čitavim tokom meča imali rezultatsku prednost i na kraju zasluženo slavili, osvojivši tako prve bodove u ovoj novoformiranoj grupi, a Hrvatska je upisala prvi poraz.

Hanijel Langaro je sa devet golova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, a Hrvate je predvodio Domagoj Duvnjak sa šest pogodaka.

U isto vreme, ali u Grupi II, Mađarska je savladala Tunis sa 26:21, pa su Tunišani ostali prikovani za dno tabele, dok su se Mađari probili na treću poziciju, iza Danske i Švedske.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šokantan poraz rukometaša Hrvatske od Brazila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2019

Rukometaši Hrvatske poraženi su večeras u duelu sa Brazilom sa 29:26 (17:14), u prvoj utakmici drugog kruga Svetskog prvenstva, i značajno smanjili šanse za plasman u polufinale...I ne samo to, hrvatski rukometaši su zakomplikovali i borbu za poziciju broj tri, koja obezbeđuje nadmetanje za plasman...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.