Rukometašice Srbije pobedile Alžir, obezbeđena osmina finala

Izvor: Studio B, 08.Dec.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije pobedile Alžir, obezbeđena osmina finala

Rukometašice Srbije ubedljivo su savladale u Nišu selekciju Alžira sa 34:14 u drugom kolu Svetskog prvenstva.

Izabranice Saše Boškovića su ovom pobedom obezbedile plasman u drugu fazu takmičenja, odnosno u osminu finala.   

Najefikasnija u redovima Srbije sa devet postignutih golova bila je Jelena Nišavić, koja je i proglašena za igračicu utakmice. Sanja Damnjanović postigla je sedam golova, Jelena Živković četiri, a tri je postigla Katarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Krpež.   

U reprezentaciji Alžira najbolja je bila Rekija Zijadi sa pet golova. Pobednik današnjeg duela bio je poznat već posle prvog poluvremena koje su rukometašice Srbije dobile sa 18:6, dok se u drugom delu ta prednost samo povećavala.   

U narednom kolu, Srbija igra sa Brazilom, koji je do sada, kao i Srbija, zabeležio dve pobede.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP u rukometu: Srbija rutinski sa Alžirom

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2013

Rukometašice Srbije ubedljivo su danas savladale u Nišu selekciju Alžira sa 34:14 u drugom kolu Svetskog prvenstva...Lako do trijumfa: Dragana Cvijić  ..Izabranice Saše Boškovića su ovom pobedom obezbedile plasman u drugu fazu takmičenja, odnosno u osminu finala... ..Najefikasnija u redovima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zagrevanje za važne duele

Izvor: Danas, 08.Dec.2013

Rukometašicama Srbije, kao što se i očekivalo, Alžir nije predstavljao veću prepreku u 2. kolu grupe B Svetskog prvenstva u Nišu. Trijumf od 34:14 (18:6) samo je dodatno ulio samopouzdanje izabranicama Saše Boškovića pred verovatno ključne susrete sa Brazilom i Danskom koji će odlučivati...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.