Rukometaši poraženi od Katara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši poraženi od Katara

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je danas od selekcije Katara sa 27:26 (14:13) na prijateljskom turniru u Dohi.

Pred oko 8.000 gledalaca u hali "Lusail", gde će se igrati finale Svetskog prvenstva u januaru, podmlađeni tim Srbije pružio je jak otpor selekciji koju predvodi Valero Rivera, najtrofejniji trener svih vremena.

Izabranici selektora Dejana Perića su u prvom poluvremenu imali četiri gola razlike, ali je Katar uspeo da preokrene rezultat i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na odmor ode sa minimalnom prednošću.

Srbija je u nastavku zaigrala bolje i vodila, ali je iskusniji tim Katara na kraju uspeo da zabeleži trijumf.

Rukometaši Srbije sutra se od 16 sati po srednjeevropskom vremenu sastaju sa Rusijom.

Selektor Dejan Perić istakao je zadovoljan igrom i odnosom igrača na meču, uprkos porazu.

"Tokom cele utakmice igrali smo borbeno, hrabro, ekipa na terenu je sprovela sve zamisli. Zadovoljan sam odnosom i obzirom da smo danas imali šest debitanata i kompletnim učinkom ekipe. Drago mi je što sam dao šansu svim igračima i da ekipa nije podlegla pritisku prepune hala", rekao je Perić posle meča.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podmlađeni rukometaši Srbije poraženi na turniru u Dohi

Izvor: Blic, 27.Dec.2014

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Katara sa 27:26 (14:13) na prijateljskom turniru u Dohi...Pred oko 8.000 gledalaca u hali "Lusail", gde će se igrati finale Svetskog prvenstva u januaru, podmlađeni tim Srbije pružio je jak otpor selekciji koju predvodi Valero Rivera, najtrofejniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.