Rosi se oporavlja, može na SP

Izvor: B92, 22.Maj.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi se oporavlja, može na SP

Italijanski fudbaler Đuzepe Rosi ima šanse da se nađe na spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Brazilu, pošto se oporavlja od povrede.

Lekar reprezentacije Italije Enrik Kastelači rekao je se taj napadač, koji je rođen u Sjedinjenim Državama, nalazi u dobroj formi posle četiri meseci pauze.

"Rosi je u prilično dobroj fizičkoj formi. Do sada je radio sve što su radili i ostali igrači. Sa medicinske tačke gledišta, Rosi je dobro", rekao je Kastelači. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Javnost u Italiji veruje da će sa spiska od 30 igrača otpasti ili Rosi ili Antonio Kasano, mada je selektor Čezare Prandeli rekao da bi u Brazil mogao da povede obojicu.

Svetsko prvenstvo u Brazilu igra se od 12. juna do 13. jula, a Italija se nalazi u grupi sa Engleskom, Urugvajem i Kostarikom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đuzepe Rosi blizu 'Mondijala'?

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2014

Italijanski fudbalski reprezentativac Djuzepe Rosi pokazuje da se dobro oporavlja od povrede i da ima šanse da se nadje na užem spisku za Svetsko prvenstvo u Brazilu u junu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.