Real definitivno smenjuje Lopetegija?

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real definitivno smenjuje Lopetegija?

Rukovodstvo madridskog Reala blizu je odluke da se zahvali na saradnji treneru Đulenu Lopetegiju, prenosi Skaj Sports pozivajući se na dobro obaveštene izvove.

Pedesetdvogodišnji bivši selektor reprezentacije Španije je neposredno pre početka Svetskog prvenstva u Rusiji imenovan za trenera trostrukog uzastopnog šampiona Evrope. Čelnici nacionalnog saveza su ekspresno reagovali u uručili su mu otkaz.

Samo četiri meseca kasnije Lopetegi je pred izlaznim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vratima Santijago Bernabeua.

Real Madrid je u seriji od četiri utakmice bez pobede u prvenstvu. U subotu su poraženi pred svojim navijačima od Levantea sa 2:1, što im je treći neuspeh u minula četiri meča, uz jedan remi.

SKY SOURCES: Real Madrid close to sacking manager Julen Lopetegui. #SSNpic.twitter.com/k3DzNmJCSa

"Kraljevski klub" je tek šesti na tabeli sa 14 bodova, a sledeće nedelje (16:15) očekuje ih gostovanje Barselone u El Klasiku. Pre duela sa liderom prvenstva Real u utorak dočekuje Viktoriju Plzen u Ligi šampiona.

Predsednik Madriđana Florentino Peres do sada nije pokazivao znake nervoze, ali vremena je sve manje i očekuje se brza reakcija.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Real definitivno smjenjuje Lopetegija?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2018

Rukovodstvo madridskog Reala blizu je odluke da se zahvali na saradnji treneru Đulenu Lopetegiju, prenosi Skaj Sports pozivajući se na dobro obaijveštene izvove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.