Rajko ili Stojke? Muslin otklonio dilemu!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajko ili Stojke? Muslin otklonio dilemu!

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin večeras gostovao na ''Areni Sport'' i otkrio neka od rešenja kada je sastav ekipe u pitanju.

Novi selektor Slavoljub Muslin je u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji debitovao remijem sa Irskom (2:2), pa se sada u oktobarskim mečevima koji nam predstoje očekuju pobede protiv Moldavije i Austrije, kako bi naš nacionalni tim zadržao realne izglede da ostvari cilj do kraja kvalifikacija.

On je optimista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre svega zbog napretka koji vidi u igri ''Orlova'', veruje da će i navijači to prepoznati.

''Polako vraćamo taj kult, ali polako pokazujemo bolju igru. Treba da zaslužimo podršku publike, koja je malo nedostajala na početku, ali sami smo krivi za to. Sada sve radimo da ih vratimo. Onaj dan je bila katastrofa, velika kiša koja je značajno uticala da poseta bude slabija.





Velika je želja svih da odemo na Mondijal, posebno kod fudbalera koji imaju velike karijere, ali im mnogo znači i da odu sa reprezentacijom na Svetsko prvenstvo. Ja to vidim na terenu. Imamo razloga za optimizam i verujem da će biti to sve bolje. Sada nam se priključuje i Kolarov, kasnije i Matić''
, istakao je Muslin.

Iako je Srbija prokockala vođstvo protiv Iraca od 2:1 i dozvolila rivalu da u finišu stigne do boda, Muslin ističe da ne bi ništa menjao u odnosu na poteze koje je pvukao u tom meču.

''Ne mislim da sam nešto taktički pogrešio, ali nismo iskorisili četiri stopostotne šanse, a oni jednu, uz dva prekifda koja su iskoristili. Na tako teškom terenu, protiv rivala koji zna da se brani odigrali smo dobro, pa ne mogu da kažem da bih sada nešto promenio'', konstatoveo je Muslin.

Na kraju je otkrio i neke detalje kada je u pitanju sastav ekipe za meč sa Moldavijom 6. oktobra u Kišinjevu. Vraća se Kolarov, a biće i nove smene na golu.

''Kolarov će igrati po boku, gledao sam i njegove odlične partije na štoperu u Mančester Sitiju, ali nama je za sada potrebniji na boku.

Što se tiče golmana, videli ste malu nesigurnost našeg Rajkovića protiv Irske, u međuvremenu je Stojković počeo da brani, a nama je iskusan golman potreban u velikim mečevima. On će imati prednost. Ja drugih golmana nemam, nećemo da uzimamo strance, to nam je, što nam je'',
zaključio je Muslin.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

REŠENA NAJVEĆA DILEMA NAVIJAČA: Muslin otkrio ko će da brani gol Srbije u nastavku kvalifikacija

Izvor: Kurir, 26.Sep.2016

...Sve to je ispričao gostujući na TV Arena sport, najavljujući predstojeće utakmice u Moldaviji i u Beogradu protiv Austrije.."Velika je želja svih da odemo na Svetsko prvenstvo, posebno kod igrača koji imaju velike karijere, ali bi im mnogo značilo da odu sa reprezentacijom u Rusiju Ja to vidim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.