Pojačani Ekonomac na gostovanju u Nišu

Izvor: KGsport.info, 25.Mar.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačani Ekonomac na gostovanju u Nišu

Ponovo u Ekonomcu: Ivan Daniel i Vladan Vesić (Foto: KMF Ekonomac/M.Jovičić)
Nakon kraće pauze zbog obaveza reprezentacije Srbije u baražu za Svetsko prvenstvo, nastavlja se takmičenje u Prvoj futsal ligi Srbije. Kragujevački Ekonomac, pojačan povratnicima Ivanom Danielom i Vladanom Vesićem, sutra očekuje gostovanje ekipi Niš 92 u meču 16. kola, što će biti lepa prilika da se sa nova tri boda osigura >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << liderska pozicija na tabeli.
Pauzu u šampionatu aktuelni prvak Srbije je iskoristio da dodatno pojača svoje redove, pa su se tako u grad na Lepenici ponovo obreli nekadašnji igrači kragujevačkog tima Ivan Daniel i Vladan Vesić.
Ivan Daniel je pre tri godine stigao u redove šampiona države kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Brazilu, ali je uglavnom nastupao za drugi tim Ekonomca, za koji je postigao 21 gol i bio najbolji strelac Druge lige. Nakon par meseci rešio je da napusti Kragujevac i ode u Ameriku, kako bi nastavio sa studijama. Početkom godine Daniel se po drugi put obreo u srcu Šumadije, sa željom da pruži značajan doprinos ekipi Ekonomca u borbi za odbranu titule.
Što se tiče Vladana Vesića, on je još u mlađim kategorijama Ekonomca pokazivao veliki talenat, koji je potvrdio i u seniorskom timu, pa je na kraju dospeo i na spisak reprezentativaca Srbije. Vesić se pre dve godine otisnuo u Liban, gde je uspešno branio boje ekipe Bank of Beirut, sa kojom je osvojio i prvenstvo Libana. Njegovo internacionalno iskustvo biće od velikog značaja mladoj ekipi Ekonomca u nastavku sezone.
Niški „supovci“ ne bi trebali da predstavljaju veći problem za ekipu Predraga Rajića, koja je u evidentnom usponu forme. Meč sa FON-om i pobeda od 10:2 podsetili su navijače kragujevačkog tima na slavne dane Ekonomca, kada je svoje protivnike u ligi jednostavno „mleo“ iz kola u kolo. Rajić je pokazao da zna da motiviše igrače i da iz njih izvuče maksimum, što je preduslov za dobre rezultate u nastavku prvenstva.
Utakmica između Niša 92 i Ekonomca igra se sutra u niškoj hali „Čair“, sa početkom od 20 časova i 30 minuta.
 
 

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.