Počelo je: Suarez postigao prvi gol u dresu Barselone (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je: Suarez postigao prvi gol u dresu Barselone (VIDEO)

Urugvajac zatresao mrežu igrajući za B tim Katalonaca

Barselona je u novoj sezoni dobila sve utakmice i to impresivno, bez primljenog gola, a za klub još nije zaigrao ni najveće pojačanje kluba u minulom prelaznom roku – Luis Suarez.

Urugvajcu je zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu dobio zabranu igranju fudbalu od četiri meseca, ali mu je FIFA dozvolila da igra prijateljske mečeve za Barselonu B tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivši igrač Liverpula u svojoj drugoj utakmici u bordo-plavom dresu postigao gol. On je protiv reprezentacije Indonezije za igrače mlađe od 19 godina iskoristio pas Alena Halilovića i zatresao mrežu.



Još malo više od mesec dana je ostalo od povratka Suareza na veliku scenu pošto mu 26. oktobra ističe zabrana igranja i to taman na vreme za El Klasiko.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON PONOVO REŠETA: Suarez postigao prve golove u dresu Barselone!

Izvor: Press, 24.Sep.2014

Jedan od najboljih svetskih napadača, Urugvajac Luis Suarez, postigao je danas prve golove u dresu Barselone otkako je pristupio slavnom klubu u julu iz Liverpula. . Suarez je u prijateljskoj utakmici između B tima Barselone...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.