Peru na Mundijalu posle 36 godina

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peru na Mundijalu posle 36 godina

Fudbalska reprezentacija Perua izborila je plasman na Mundijal u Rusiji pobedom nad Novim Zelandom 2:0 u Limi u revanš meču interkontinentalnog baraža Fudbalska reprezentacija Perua izborila je plasman na Mundijal u Rusiji pobedom nad Novim Zelandom 2:0 u Limi u revanš meču interkontinentalnog baraža.Posle remija bez golova na Novom Zelandu, Peruanci su golovima Džefersona Farfana u 28. i Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ramosa u 65. minutu overili put u Rusiju kao poslednji učesnik.Pročitajte još: Hrvat Mile odveo Australiju na SP u RusijuPeru je opravdao ulogu favorita i otišao na Svetsko prvenstvo prvi put posle 1982. godine, ali i "gurnuo" selekciju Srbije u četvrti šešir za žreb 1. decembra u moskovskom Kremlju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZEMLJOTRES U PERUU: Idemo na Mundijal! VIDEO, FOTO

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017

Od sveopšteg slavlja u Peruu, nakon plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji, zabeleženo podrhtavanje tla! Proglašen nacionalni praznik...Posle 36 godina Peru će ponovo igrati na Svetskom fudbalskom prvenstvu...Pobedom nad Novim Zelandom 2:0, Peruanci su obezbedili učešće na Mundijalu u Rusiji,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.