Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA PASOŠA: Makedonija pronašla novog Mekejleba

Košarkaška reprezentacija Makedonije dobila je veliko pojačanje pred početak kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Bo Mekejleb postao je legenda makedonske košarke. Ipak, vreme bivšeg plejmejkera Partizana je prošlo, Amerikanac se povukao iz reprezentacije Makedonije, a južnim komšijama je sada ostalo da pronađu novo pojačanje pred start kvalfikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.
Tako je Makedonija u svoje redove dovela MVP igrača FIBA Lige šampiona Džordana Teodora. Amerikanca iz redova turskog Banvita.  Teodor je u karijeri igrao za Antaliju, Mets, Hurakans, Mersin, Brug en Brs, Skajlajners i Banvit.
Džordan Teodor je ove sezone u FIBA Ligi šampiona beležio po 16,2 poena i 7,5 asistencija. Igra kao i Bo Mekejleb na poziciji plejmejkera.
The post PROMENA PASOŠA: Makedonija pronašla novog Mekejleba appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SENZACIJA - ''Najbolji plej Evrope'' igraće za Makedoniju!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 09:28

Verovatno se nećete složiti, ali on je nedavno baš tim rečima sam sebe nazvao.. U svakom slučaju, biće ogromno pojačanje za reprezentaciju Makedonije...Američki košarkaš Džordan Teodor izabran je danas za stranca u reprezentaciji Makedonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini 2019....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.