Ovo je Krstajićev spisak za Rusiju?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2018, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Krstajićev spisak za Rusiju?

Selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, odlučio je da (još) ne otkriva spisak fudbalera sa kojima računa za Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Međutim, redakcija "Kurira" objavila je 25 imena koja su ostala na njemu pre nego što uoči polaska na Mundijal budu izbrisana još dva.

Krstajić će, prema pisanju "Kurira", čekati Matiju Nastasića do poslednjeg dana, u nadi da će povređeni štoper Šalkea uspeti da se oporavi na vreme i zauzme mesto u timu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << U tom slučaju, sa navedenog spiska otpao bi jedan od štopera.

Ukratko, mladi štoper Fiorentine, Nikola Milenković, ostao je u konkurenciji i posle skraćivanja spiska za deset imena za razliku od Luke Jovića iz Ajntrahta, Jagoša Vukovića iz Olimpijakosa, Vujadina Savića iz Crvene zvezde, itd.

"Mladen Krstajić će konačan spisak reprezentativaca Srbije za pripreme u Bad Tasmandorfu saopštiti u ponedeljak 21. maja", navodi ovaj list u broju od petka.

"Orlovi" će poslednje pripremne utakmice pred put u Kaliningrad, gde će biti baza našeg tima tokom Mundijala, odigrati 4. juna u Gracu sa Marokom i 9. juna u Beču sa Čileom, a potom slede mečevi sa Kostarikom (17. jun), Švajcarskom (22. jun), Brazilom (27. jun), nadamo se i još neki posle toga...

Potencijalni spisak "orlova":

golmani

Vladimir Stojković (Partizan)

Predrag Rajković (Makabi)

Marko Dmitrović (Eibar)

odbrana

Branislav Ivanović (Zenit)

Antonio Rukavina (Viljareal)

Dušan Basta (Lacio)

Nikola Maksimović (Napoli)

Nikola Milenković (Fiorentina)

Duško Tošić (Bešiktaš)

Miloš Veljković (Verder)

Aleksandar Kolarov (Roma)

Ivan Obradović (Anderleht)

vezni red

Nemanja Matić (Mančester junajted)

Luka Milivojević (Kristal Palas)

Sergej Milinković-Savić (Lacio)

Adem Ljajić (Torino)

Mijat Gaćinović (Ajntraht)

Marko Grujić (Kardif)

Nemanja Gudelj (Guangžu Evergrande)

napad

Nemanja Radonjić (Crvena zvezda)

Aleksandar Mitrović (Fulam)

Aleksandar Prijović (PAOK)

Dušan Tadić (Sautempton)

Filip Kostić (HSV)

Andrija Živković (Benfika)

*na Svetskom prvenstvu učestvuju 23 igrača, dvojica će otpasti do tada
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.