Otkazana većina međunarodnih takmičenja u kajaku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 17:07

Otkazana većina međunarodnih takmičenja u kajaku

Međunarodna kajakaška federacija danas je otkazala ili odložila nekoliko takmičenja u narednih nekoliko meseci zbog pandemije koronavirusa.

Kako je saopšteno, svi događaji koji su prvobitno bili zakazani za maj, uključujući i Svetsko prvenstvo u parakajaku 2020. i Olimpijske dokvalifikacije u sprintu u Duizburgu u Nemačkoj, kao i uvodni ICF Svetski kup u kajaku sprint u Račicama u Češkoj, sada su zvanično otkazani.

Otkazani su i predolimpijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kampovi za trening u slalomu u Tokiju u maju, junu i julu.

Premijerno Svetsko prvenstvo u neolimpijskim disciplinama u mađarskom Segedinu odloženo je za septembar i ove godine će biti jedino međunarodno takmičenje u kajaku i kanuu sprint.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otkazana sva kajakaška takmičenja

Izvor: RTS, 08.Apr.2020

Međunarodna kajakaška federacija otkazala ili odložila nekoliko takmičenja u narednih nekoliko meseci zbog pandemije koronavirusa. . Kako je saopšteno, svi događaji koji su prvobitno bili zakazani za maj, uključujući...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.