Orlovi sproveli poslednje pripreme pred Kinu VIDEO

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 14:41

"Orlovi" sproveli poslednje pripreme pred Kinu VIDEO

Košrkaška reprezentacija Srbije odradila je pretposlednji pred prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" sprovode poslednje pripreme pred duel sa Kinom koji će označiti početak turnira za obe selekcije.

Trening je prošao u dobrom raspoloženju i reprezentativci ne mogu da dočekaju start takmičenja. Što bi rekao Svetislav Pešić "zapeti su k'o puške".

"Prva utakmica je najvažnija, za oba tima. Igrali smo prijateljsku utakmicu pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana i znamo da nas čeka dobra ekipa, dobro organizovana i očekujemo tešku utakmicu. Ovo više nije prijateljska, zvanična. Moramo da vidimo kako ćemo da pobedimo prvu utakmicu na turniru", rekao je Pešić pre početka turnira.

Srbija i Kina odigrale su utakmicu 20. avgusta i naši košarkaši slavili su +23, a ključnu prednost napravili su u trećoj i četvrtoj četvrtini.

Utakmica između Srbije i Kine igra se u subotu u 14 časova po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.