Okslejd Čemberlen zvanično u Liverpulu

Izvor: RTS, 31.Avg.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okslejd Čemberlen zvanično u Liverpulu

Dosadašnji fudbaler Arsenala Aleks Okslejd Čemberlen od danas je i zvanično novi igrač Liverpula, saopštio je klub s Enfilda. Liverpul je nije naveo detalje ugovora, već jedino da je 24-godišnji Okslejd Čemberlen potpisao višegodišnji ugovor.
Britanski mediji pišu da su "crveni" za transfer izdvojili 35 miliona funti, a Bi-Bi-Si navodi da je potpisao petogodišnji ugovor.

Okslejd >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Čemberlen je trenutno sa reprezentacijom Engleske kojoj predstoje mečevi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a navijačima novog kluba se obratio putem klupske televizije.
"Drago mi je što sam potpisao za Liverpul i zahvalan sam svima iz FA koji su to učinili mogućim. Danas neću reći previše. Ovde sam sa reprezentacijom i očekuju nas dve velike utakmice, tako da želim da se fokusiram na to", rekao je Okslejd Čemberlen.
Okslejd Čemberlen je prethodnih šest godina igrao za Arsenal i za to vreme je odigrao 132 utakmice u Premijer ligi, a ukupno 198. Za reprezentaciju Engleske je upisao 27 nastupa do sada.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Venger nije uspeo da dovede Lemara, Sančes ostao!

Izvor: B92, 31.Avg.2017

Fudbaler Arsenala Aleksis Sančes ostaće u tom klubu, uprkos ponudi Mančester sitija od 60 miliona funti, javljaju britanski mediji. Sančes je ušao u poslednju godinu ugovora sa Arsenalom i sledećeg leta bi kao slobodan igrač mogao da napusti klub. Siti je za njega ponudio 55 miliona funti, uz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.