Obradović zadovoljan posle startne pobede

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović zadovoljan posle startne pobede

Selektor rukometašica Srbije Ljubomir Obradović zadovoljan je ubedjivom pobedom protiv Kine na startu Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

- Zadovoljan sam jer su devojke svesne gde su došle i šta im je činiti. Od prvog sekunda su ušle ozbiljno u igru i tako završile. To me jako raduje, da nisu popustile, već su držale ritam svih 60 minuta. To nam je potrebno za naredne utakmice koje dolaze na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvenstvu - rekao je Obradović.

O povratku Andree Lekić u reprezentaciju.

- Andrea je jako bitan igrač i čovek za ovu reprezentaciju. Videli ste koliko zdušno bodri ove devojke. Danas je imala prvi kontakt sa loptom. Videćemo da protiv Kamerunki zaigra bez rizika, da oseti podlogu, teren, saigračice i sve ono što je neophodno za naredne mečeve.

Srbija će u nedelju od 14 časova igrati protiv Kameruna u drugom kolu Grupe D Svetskog prvenstva. Sa tim trijumfom, Srbija bi verovatno već obezbedila omsinu finala pred duela sa znatno jačim protivnicima u grupi - Nemačkom, Holandijom i Južnom Korejom.

- To je jedna dosta korpulentna ekipa. Pružile su dobar otpor Nemicama u prvom poluvremenu. Slomile su ih u drugom poluvremenu. Očekujem nezgodnu utakmicu, ali i pored toga sam optimista. Nećemo nikoga precenjivati, niti potcenjivati. Znamo šta je naš kvalitet i moramo da verujemo u njega. To ćemo maksimalno koristiti na ovom SP - zaključio je selektor Srpkinja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.