OSVETA JE SPREMNA: Žele da vrate DUG Hrvatima, ali i NJIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020, 23:35

OSVETA JE SPREMNA: Žele da vrate DUG Hrvatima, ali i NJIMA!

Ozbiljne pretnje.

Žreb kvalifikacionih grupa za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru, spojio je nekoliko zanimljivih "repriza".

Naime, posle okršaja u grupnoj fazi Lige nacija, a potom i baražu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, put je ponovo ukrstio Škotsku i Izrael u "F" grupi.

Poput Izraelaca, osvetu priželjkuju i Rusi, koji su smešteni u "H" grupu, sa selekcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hrvatske. Podsetimo, Zbornaja je kao domaćin poslednjeg Svetskog šampionata pre dve godine, eliminisana u četvrtfinalu od kasnijeg finaliste Mundijala.

Selektor ruske reprezentacije Stanislav Čerčesov je želeo osvetu i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. ali je tada izostala.

- Hrvatska nam je dužna i moramo da vratimo taj dug! Znam da ima novu reprezentaciju, puno je majstora otišlo, ali oni koji su tu igraju u dobrim evropskim timovima i reprezentacija je i dalje opasna. Ali, dobro je što igramo s njima, a ne s, recimo, Nemačkom - rekao je Čerčesov.

Osim Hrvatske, Baćuške imaju obavezu da vrate dug Slovačkoj i Sloveniji. Od Slovaka su izgubili na Evropskom prvenstvu 2016. godine, a od Slovenaca šest godina ranije, u plej-ofu za plasman na Mundijal 2010.

-I Slovačka i Slovenija su nam dužnici i moramo da im uzvratimo - istakao je Stanislav Čerčesov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.