Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTIMISTA: Svetski sam šampion, želim Zlatnu loptu!

Vezni igrač Arsenala i nemačke reprezentacije Mesut Ozil veliki je optimista po pitanju osvajanja Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta i smatra da je baš on zaslužuje.

Mesut Ozil od kako je prešao u Arsenal ne pruža ni blizu partije kao kada je igrao u dresu Reala iz Madrida i sa Svetskog prvenstva u Brazilu u dresu Nemačke. Ipak, i pored toga, on smatra da zbog svojih kvaliteta zaslužuje dajednog dana osvoji Zlatnu loptu.
- Ako nastavim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << razvijam kao fudbaler i ostanem zdrav, voleo bih da u narednih nekoliko godina držim Zlatnu loptu u rukama. Uveren sam da to može da se dogodi. Osećam se veoma pozitivno. Svetski sam šampion i igram za vrhunski tim Premijer lige – objasnio je Ozil svoju računicu.
Kada je nastupao u Bundesligi i španskoj Primeri bio je mnogo zapaženiji nego u premijerligašu Arsenalu. To objašnjava drugačijim stilom igre.
- Mnogo je veći fizički test ovde nego što je u Španijki i Bundesligi. Konstantno imam modrice, koje me čine čvršćim. Fizički se osećam bolje nego pre – dodao je Ozil.
Sličnu izjavu imao je još jedan igrač Reala, Karim Benzema.
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NANI JE SIGURAN: Pobedićemo Srbiju!

Izvor: HotSport.rs, 25.Mar.2015

Pored Kristijana Ronalda Nani je jedna od najvećih uzdanica reprezentacije Portugala pred duel sa Srbijom, a on ima jasnu poruku pred nedeljni okršaj.. . Nani je dugo godina igrao sa Kristijanom Ronaldom u Mančester Junajtedu, osvojio je i Ligu šampiona 2008. godine u Moskvi. Sada želi da sa njim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.