Novi spisak Argentine, evo šta je odlučio Mesi!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spisak Argentine, evo šta je odlučio Mesi!

Fudbaler Barselone se nije odazivao na pozive iz domovine od Mundijala u Rusiji.

"Gaučosi" se nisu dobro proveli na Svetskom prvenstvu u Rusiji pod palicom Horhea Sampaolija.

Na jedvite jade su prošli grupu sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, a onda su u osmini finala za rivala dobili Francusku.

Selekcija koja je kasnije i osvojila planetarnu smotru bila je bolja od Argentine sa 4:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali iako rezultat to ne govori, "Trikolori" su bili daleko bolji rival.

Novi neuspeh doveo je do toga da se Lionel Mesi povuče iz reprezentacije na neko vreme, niko sa sigurnošću nije mogao da zna da li se omaleni Argentinac i oprostio od reprezentativnog dresa za sva vremena.

Pod palicom Lionela Skalonija, koji je nasledio Sampaolija na klupi Argentine, nije igrao, ali će to učiniti u martu!

"Gaučosi" će odigrati prijateljske mečeve sa Venecuelom i Marokom 23. i 26. marta, a fudbaler Barselone našao se na spisku igrača na koje Skaloni računa za ove duele.

Jasno, velika stvar za reprezentaciju Argentine, Mesi nije digao ruke od nacionalnog tima svoje zemlje, a čitav spisak igrača na koje Skaloni računa za predstojeće okršaje pogledajte u nastavku.

Golmani: Armani, Ruli, Andrada, Gazaniga

Štoperi: Pecela, Lisandro Martinez, Barboza, Fojt, Otamendi, Kaneman, Funes Mori



Bekovi: Akunja, Taljafiko, Merkado, Saravija, Montijel



Sredina: Askasibar, Paredes, Markone, Lo Selso



Krila: Di Marija, Zaraćo, Lamela, Lancini, De Paul, Gonzalo Martinez



Napad: Mesi, Dibala, Lautaro Martinez, Benedeto, Simeone

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.