Novi Pazar domaćin Prvenstva Srbije u K1

Izvor: SandzakPress.net, 30.Mar.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar domaćin Prvenstva Srbije u K1

Dvodnevno Prvenstvo Srbije u kik-boks disciplini K1 za seniore, juniore i kadete u Novom Pazaru okupiće 213 takmičara iz 42 kluba, saopštili su organizatori. “Stižu dobri borci, s obzirom da se radi o izbornom takmičenju za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Sarajevu, dok se juniori i kadeti bore za mjesto u reprezentaciji na Evropskom prvenstvu u Đeru”, rekao je trener Kluba borilačkih sportova Novi Pazar Husein >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Dupljak. On je izrazio očekivanje da će njegov klub osvojiti pet do šest zlatnih medalja. “Vjerujem da ćemo biti najbolji klub na prvenstvu, a očekujem da publika vidi kvalitetne borbe. Maksimalnu podršku imali smo od Sportskog saveza i gradske uprave”, kazao je Dupljak. Kvalifikacije u dvorani Pendik počinju sutra u 11.00, nedeljni program startuje u 10.00, a za 18.00 su predviđene finalne borbe. “Kao i uvijek, potrudićemo se da budemo dobri domaćini vrhunske sportske manifestacije. Puno je razloga da publika dođe u velikom broju, prije svih ljubitelji borilačkih sportova. Tu su borci iz cele Srbije, kao i vrhunski domaći takmičari”, rekao je direktor pazarskog Sportskog saveza Emir Mehmedović. Ulaz na tribine je slobodan tokom kvalifikacija, a cijena ulaznice za nedeljno finale je 200 dinara. “Manifestacija će imati i humanitarnu karakter, pošto će sav prihod od ulaznica biti doniran porodicama čija su domaćinstva stradala u nedavnom požaru”, naveo je Mehmedović. (b92.net)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Dve bronze za takmičarke Tekvondo akademije Kragujevac na državnom prvenstvu

Izvor: KGsport.info, 31.Mar.2019, 14:01

U Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu juče je održano državno prvenstvo u tekvondou za kadete i seniore. U konkurenciji 319 takmičara iz 56 klubova, članovi Tekvondo akademije Kragujevac uspeli su da se okite sa dve bronzane medalje, koje su osvojile seniorka Aleksandra Germanac...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.