Niški kik-bokseri na Svetskom prvenstvu u Irskoj

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški kik-bokseri na Svetskom prvenstvu u Irskoj

Srbiju će na Svetskom juniorskom kik-boks prvenstvu u Dablinu od 27. avgusta do 3. septembra, predstavljati deset takmičara, a posle uspešno završenih priprema na Tari, kik-bokseri kluba Niš Danilo Ratkić, Stefan Paunović i Nikola Lazarević na najjačem takmičenju u godini nadaju se dobrom rezultatu.                                                   

Jedan od najiskusnijih u srpskom timu Danilo Ratkić, svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << šampion iz 2014. jedan je od favorita u konkurenciji juniora u kategoriji do 67 kilograma.

Šampion Evrope iz 2015. godine Stefan Paunović, pokušaće da osvoji zlatnu medalju i na ovom takmičenju, a nastupiće u kategoriji do 75 kilograma.

Najmlađem takmičaru u srpskom timu, šampionu Balkana Nikoli Lazareviću, biće prvo učešće na Svetskom prvenstvu, ali se nada dobrom plasmanu u kategoriji do 57 kg, jer ima veliko iskustvo iz domaćeg ringa.

Selektor reprezentacije je takođe iz kik-boks kluba Niš Srđan Radulović, koji je zadovoljan kako su pripreme protekle.

Pripreme smo odradili uspešno, takmičari su maksimalno spremni i motivisani, tako da se nadamo dobrom rezultatu. Svi reprezentativci imaju međunarodno iskustvo i očekujem da osvoje neku od medalja, a takmičarima iz kluba želim da ponove rezultat iz 2015. kada su 3 evropska zlata stigla u Niš - istakao je on.

Najveći konkurenti Srbiji za medalje biće Rusi, Marokanci, Poljaci i Francuzi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.