Nigerijac Džon Obi Mikel propušta SP zbog povrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2010, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerijac Džon Obi Mikel propušta SP zbog povrede

JOHANEZBURG -

Fudbalski reprezntativac Nigerije Džon Obi Mikel propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi zbog povrede članka, saopštio je danas Fudbalski savez Nigerije.

On se povredio na treningu u petak, prvom od kako se oporavio od povrede kolena i tako se priključio saigračima iz Čelsija Mikaelu Esjenu, Mihaelu Balaku i najverovatnije Didijeu Drogbi, koji će zbog povreda propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mundijal u Južnoj Africi.

U saopštenju FS Nigerije navodi se da je posle lekarskih pregleda utvrđeno da se Džon Obi Mikel neće na vreme oporaviti od povrede.

"Kada je doputovao u Južnu Afriku žalio se na bolove u članku, a situacija se pogoršala posle jučerašnjeg treninga. Oporavio se od povrede kolena i možete da zamislite koliko je očajan zbog novih problema", naveo je portparol reprezentacije.

"Nije siguran kako se povredio, to nije zbog sudara sa drugim igračem. Reprezentativci pokušavaju da ga uteše. Igrao je na Olimpijskim igrama, a ovo bi mu bilo prvo Svetsko prvenstvo", dodao je on.

Mikel će se vratiti u London na nove lekarske preglede, a u reprezentaciji će ga zameniti napadač Sošoa Braun Ideje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.