Neverovatan poraz Hrvata u polufinalu SP

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2017, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan poraz Hrvata u polufinalu SP

Drugi finalista Svetskog prvenstva u rukometu je selekcija Norveške koja je u polufinalu posle produžetaka savladala selekciju Hrvatske sa 28:25 (22:22, 12:10).

Iako su posle prvog poluvremena imali dva gola minusa “kauboji” su napravili preokret u drugom delu i na tri minuta pre kraja imali dva gola viška (22:20). Ipak, Skandinavci poravnavaju, ali ne uspevaju da se odbrane na pravi način u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napadu pošto je napravljen faul nad Musom za sedmerac.

Priliku da donese veliku pobedu Hrvatima ia je Horvat, ali nije uspeo da realizuje penal pa su Norvežani u dodatnih 10 minuta uspeli da dođu do pobede od 28:25.

Najbolji u pobedničkom timu sa šest golova bio je Mirhol, a pratio ga je Bjornesen sa pet. Na drugoj strani bolji od ostalih bio je tragičar meča Horvat sa šest golova, dok je Mamić postigao pet.

Norveška će u finalu igrati protiv Francuske, dok će Hrvati za bronzu odmeriti snage sa Slovencima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvati kukaju: Izbacila nas je selekcija koja nije trebalo ni da bude na SP

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2017, 19:50

Drugo polufinale Svetskog prvenstva u rukometu za muškarce donelo je meč za infarkt, pogotovo za navijače Norveške i Hrvatske, koji su odmerili snage u tom duelu i odlučili ko će na megdan Francuskoj...Na kraju više znanja, ali i sreće imali su Norvežani, pošto su posle dodatnih 10 minuta trijumfovali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.