Nenadić: Ne znam što nisam igrao

Izvor: B92, 20.Jan.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenadić: Ne znam što nisam igrao

Petar Nenadić rekao je da ne zna zbog čega nije igrao u drugom poluvremenu utakmice sa Slovenijom.

Srednji bek reprezentacije Srbije izjavio je da radi samo ono što selektor traži od njega.

Srbija je poslednju utakmicu u grupi C izgubila rezultatom 33:31 i zauzela treće mesto, pa će sutra od 19.00 igrati u osmini finala sa domaćinom Svetskog prvenstva, reprezentacijom Španije.

Nenadić nije želeo da komentariše završnicu utakmice, u kojoj je Slovenija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preokrenula rezultat u svoju korist.

Sada nije lepo pričati o tome. Svaki igrač ima neku ideju kada su ti važni momenti. Oni koji su bili na terenu su verovatno tada bili najbolji, najspremniji. Ne treba više razmišljati o tome, idemo dalje”, rekao je Nenadić.

Levi bek Srbije Momir Ilić istakao je da ne zna na koga je selektor Veselin Vuković mislio kada je rekao da su mu igračisignalizirali da najiskusniji treba da igraju u završnici.

Ne znam na koga je mislio, šta je hteo da kaže. U završnici nisu igrali najstariji igrači. To treba da vidimo sa selektorom, nismo sinoć hteli da pominjemo tu temu. Nisam ja ništa rekao, jer bih onda ja igrao”, rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, u završnici je trebalo “sačuvati glavu” i mirno završiti utakmicu.

Nažalost, ne mogu da budem objektivan posle poraza. Možda nije bilo pravedno isključenje Šešuma. Prebrzo smo završavali te napade, a i moja stativa je možda mogla da nam da šanse da završimo meč mirnije. Posle toga smo totalno pali”, naveo je Ilić.

Svoju ocenu utakmice sa Slovenijom i prognozu duela sa Španijom, Marko Vujin nije hteo da podeli sa medijima.

Nemojte mene, molim vas, da pitate”, rekao je Vujin, dok se Žarko Šešum nije pojavio pred predstavnicima medija.

Svetsko prvenstvo održava se od 11. do 27. januara u Španiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenadić: "Ne znam zašto sam sedeo na klupi"

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2013

Srednji bek reprezentacije Srbije Petar Nenadić rekao je u Saragosi da ne zna zbog čega nije igrao u drugom poluvremenu utakmice sa Slovenijom i da radi ono što selektor traži od njega.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.