Izvor: UživoFudbal.com, 28.Jun.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka i SAD prošle dalje, Ronaldo se upisao u strelce

  Plasman reprezentacija u grupi G na FIFA Svetskom prvenstvu u Brazilu, nije se promenio u odnosu na prošlo kolo tako da u osminu finala idu Nemačka sa prve i SAD sa druge pozicije. Ekipa Joakima Leva ostvarila je i drugu pobedu ovoga puta protiv SAD od 1:0 golom Tomasa Milera u 55. minutu. Portugal … Nastaviti čitanje »

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Samaras odveo Grčku u osminu finala

Izvor: UživoFudbal.com, 28.Jun.2014

U još jednoj triler završnici na FIFA Svetskom prvenstvu u Brazilu, penal u poslednjim trenucima utakmice odlučio je pobednika i učesnika osmine finala. Grčka – Obala Slonovače 2:1, konačan rezultat postavio je Samaras sa jedanaest metara. Grci su poveli još u prvom poluvremenu preko Samarisa...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.