NIGERIJA BEZ MIKELA NA SVETSKOM PRVENSTVU

Izvor: Kurir, 05.Jun.2010, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIGERIJA BEZ MIKELA NA SVETSKOM PRVENSTVU

PRETORIJA - Fudbalska reprezentacija Nigerije nastupiće na šampionatu sveta u Južnoj Africi bez jednog od najboljih igrača Jona Obija Mikela, koji je na današnjem treningu povredio članak.

Portparol Fudbalskog saveza Nigerije istakao je da se prvotimac londonskog Čelsija povredio na prvom treningu koji je odradio punim intenzitetom posle oporavka od teške povrede kolena.

Umesto Mikela selektor nigerijske reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lars Lagerbek pozvao je prvotimca francuskog Sošoa Brauna Idejea.

Obi Mikel (23) je za reprezentaciju Nigerije odigrao 34 utakmice i postigao dva gola.

Nigerija će na Svetskom prvenstvu, koje će biti održano od 11. juna do 11. jula, igrati u B grupi protiv selekcija Argentine, Grčke i Južne Koreje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.