Mitrović: Cilj da prođemo grupu, gladan sam golova kao vuk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Cilj da prođemo grupu, gladan sam golova kao vuk

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas je primarni cilj prolazak grupne faze na Svetskom prvenstvu u Rusiji i da će predstojeće pripreme iskoristi da se što više poradi na detaljima.

"Mislim da je plasman na Mundijal veliki uspeh, a prvi cilj je da se prođe grupa. Već smo se upoznali sa novim selektorom. Nikad nije dosta uigravanja, jer uvek možemo da se što bolje spremimo", rekao je Mitrović novinarima posle treninga u Staroj Pazovi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prema njegovim rečima, uspeh sa Fulamom koji je ostvaren plasmanom u Premijer ligu ostavlja iza sebe, a u reprezentaciji nalazi motiv za period koji dolazi.

"Sto posto sam fokusiran za reprezentaciju o kojoj nisam razmišljao dok nisam završio posao u Fulamu. Sad mi je motivacija na Srbiji. Fizički se nikad bolje nisam osećao. Igranje u Fulamu donosi mi samopouzdanje, golove i dosta utakmica u nogama i to iskustvo ću preneti ovde", rekao je Mitrović.

Kako je rekao, golova mu nikad nije dosta, jer uvek oseća glad za njima.

"Golovi su kao droga, što ih više postižeš više si gladan kao vuk.

Ekipa je prenela na teren zamisli Jokanovići. Nisam ja heroj Londona. Ekipa je najvažnija, a pojedinci su ti koji nekad iskaću", rekao je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Cilj da prođemo grupu, gladan sam golova kao vuk

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2018

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas je primarni cilj prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i da će predstojeće pripreme iskoristi da se što više poradi na detaljima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.