Milovanović: Ovo je tek početak puta ka vrhu

Izvor: Press, 27.Sep.2014, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović: Ovo je tek početak puta ka vrhu

Srbija je u prvom kolu šampionata u Istanbulu ubedljivo savladala Angolu sa 102:42
Srpska košarkašica Jelena Milovanović rekla je večeras da je ubedljiva pobeda nad Angolom na Svetskom prvenstvu tek početak puta nacionalnog tima ka uspehu na ovom takmičenju.

"Uspeh naše muške reprezentacije na Mundobasketu dao nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mnogo energije. Možda nećemo doći kao oni do finala, ali svakako imamo želju i volju. Momci su nam pokazali kako se igra za Srbiju. Ovo je moj prvi Mundobasket, nadam se ne i poslednji. Daću sve od sebe. Jedva sam čekala da počne utakmica. Srećna sam kako smo startovale. Dobro je da su se sve devojke upisale u strelce. To znači da sve ide po planu", rekla je Milovanovićeva za sajt FIBA. 

Košarkašice Srbije sutra u utakmici drugog kola od 20.30, takođe u Istanbulu, igraju protiv SAD.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Milovanovićeva: Mi ćemo kao momci

Izvor: B92, 27.Sep.2014

Srpska košarkašica Jelena Milovanović rekla je da je ubedljiva pobeda nad Angolom na Svetskom prvenstvu tek početak puta ka uspehu u Turskoj...Srbija je u prvom kolu šampionata u Istanbulu deklasirala Angolu sa 102:42, a Milovanovićeva je bila najbolja u našem timu sa 16 poena...“Uspeh naše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.