Mihajlović otkrio tim za Belgiju

Izvor: Mondo, 06.Jun.2013, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović otkrio tim za Belgiju

Selektor Srbije na prvom treningu u Briselu nagovestio ko će se suprotstaviti domaćem timu u petak u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014.

Reprezentacija Srbije stigla je u sredu u ranim popodnevnim časovima u Brisel na duel protiv Belgije u kvalifikacijama za Mundijal 2014. u Brazilu. Nekoliko sati kasnije "orlovi" su trenirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pred oko 100 ljudi.

Sudeći prema prvom treningu i kombinacijama koje su uvežbavane, Siniša Mihajlović ne sprema nikakvo posebno iznenađenje za domaćine na duelu koji će biti odigran u petak, prenose izveštači beogradskih sportskih listova iz Brisela.

Uvežbavao je selektor Srbije prvu postavu koja bi trebalo da istrči na stadion Kralj Boduen pred novinarima, ali i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem i generalnim sekretarom FSS Zoranom Lakovićem, koji su takođe posmatrali trening.

Mihajlović bi trebalo da izvede sledeći sastav: Stojković - Ivanović, Biševac, Subotić, Kolarov - Milivojević, Fejsa, Basta, Tadić, Marković - Mitrović.

Selekcija Srbije će do odigravanja meča odraditi još jedan trening.

Belgijanci, koji vode u grupi A kvalifikacija za SP sa 16 bodova, bi pobedom načinili važan korak ka Brazilu, dok je trećeplasirana Srbija sa sedam bodova izgubila sve šanse da se nađe sledeće godine na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri.

Duel Belgije i Srbije igra se u petak od 20.45 časova u Briselu.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Zaslužili smo više, ali pamtiće se samo rezultat

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2013

Belgija i Srbija na stadionu “Kralj Boduen” nastavljaju trku u kvalifikacijama za SVetsko prvenstvo u Brazilu sa različitim ambicijama. Đavoli jure prvo mesto u A grupi i direktan plasman, a Orlovi da i matematički ostanu u igri. Selektor Siniša Mihajlović i dalje se drži svojih principa da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Mihajlović: Srbija zaslužila više u kvalifikacijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas u Briselu da je optimista pred duel sa Belgijom i dodao da je Srbija zaslužila više u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.