Mažić zaposlen od prvog kola Mundijala

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jun.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić zaposlen od prvog kola Mundijala

Srpski arbitar Milorad Mažić delegiran je za četvrtog sudiju na utakmici između Urugvaja i Egipta na Svetskom prvenstvu u Rusiji. U duelu 1. kola A grupe u Jekaterinburgu pravdu će da deli Holanđanin Bjorn Kujpers, a pomagaće mu zemljaci Sander van Rekel i Ervin Zenstra.    Pored Mažića, ulogu rezervnog sudije imaće i član njegovog tima Milovan Ristić.    Utakmica između Urugvaja i Egipta igra se u petak od 14 sati.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Urugvaj u 89. minutu do pobede protiv Egipta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 09:17

Fudbalska reprezentacija Urugvaja pobedila je danas Egipat 1:0 (0:0) u drugoj utakmici prvog kola A grupe na Mundijalu u Rusiji...Urugvajci su do trijumfa i tri boda stigli pogotkom Hozea Himeneza u 89. minutu, nakon što su prethodno propustili brojne šanse preko Luisa Suareza i Edinsona Kavanija...Za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.