Mažić, najverovatnije, ne sudi finale

Izvor: Mondo, 11.Jul.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić, najverovatnije, ne sudi finale

FIFA će u petak delegirati sudije za poslednja dva meča na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, a onaj za najvažniji pehar - najverovatnije - neće suditi srpski arbitar.

Foto: MN Press

Milorad Mažić je sjajno sudio na ovom Mundijali, ali će mu finale verovatno izmaći!

Najbolji srpski arbitar bio je odličan tokom ovog turnira, ušao je u najuži izbor za delioca pravde najvažnijeg meča Svetskog prvenstva, ali je plasman Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u finale značajno umanjio njegove šanse da dobije tu priliku.

Sudijska komisija FIFA nema praksu da delegira sudije iz zemalja susednim finalistima, tako da je u ovom trenutku možda realnije da Mažić dobije meč za treće mesto Engleske i Belgije.

Prema ranijim navodima medija, najveće šanse da dobije finalnu utakmicu imaju Alireza Fagani iz Irana i Malang Didju iz Senegala, dok su i dalje u konkurenciji i Nestor Pitana (Argentina), Sandro Riči (Brazil), Mark Gajger (SAD), Đanluka Roki (Italija)...

Odluka bi trebalo da bude saopštena u petak.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.