Matić sa suzama u očima: Srce za Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić sa suzama u očima: Srce za Srbiju

Najbolji fudbaler Srbije Nemanja Matić sa suzama u očima dočekao je poslednji zvižduk sudije. Posle uspeha sa klubom, konačno je jedan od najboljih vezista planeta i sa reprezentacijoim da bude deo velikog takmičenja, Svetskog prvenstva.

- Veliki pritisak je stvoren pre meča. Strpljivo smo igrali, koliko je moglo. Znali smo da je najvažnije da ne primimo gol. Gruzija je imala možda jednu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na meču. Najsrećniji sam, hvala svima, pokazali smo da vredimo. Nismo u ovim kvalifikacijama pokazali kako se igra fudbal, jer nismo igrali lep fudbal, nego kako se igra za reprezentaciju srcem, dušom - bio je euforičan Matić u izjavi za RTS.

On je objasnio zašto je izašao na teren u drugom poluvremenu mnogo pre nego saigrači.

- Sve smo se dogovorili, hteo sam što pre da budem na terenu. Raduje me se što ćemo Srbiju da predstavljamo u Rusiji - zaključio je naš as.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.