Materaci i dalje pecka Zidana

Izvor: RTS, 21.Dec.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Materaci i dalje "pecka" Zidana

Prošlo je više od deset godina od finala Svetskog prvenstva 2006. godine u Nemačkoj. Marko Materaci je jednom fotografijom podsetio svoje sledbenike na Instagramu na taj "veličanstveni trenutak".

Na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu kapiten francuske reprezentacije Zinedin Zidan šokirao je svet u finalu Svetskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2006, kada je glavom udario u grudni koš italijanskog reprezentativca Marka Materacija.
Francuz je nakon udarca glavom dobio crveni karton, a njegova reprezentacija je izgubila nakon izvođenja jedanaesteraca.

Bila je to poslednja utakmica u karijeri sjajnog Zizua, a danas je trener Reala. Materaci je takođe okončao karijeru i od tada je vodio jedan klub u eksperimentalnoj ligi Indije.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Materaci, stari provokator!

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016

Čuveno finale Svetskog prvenstva u Nemačkoj ostaće upamćeno po incidentu prilikom kojeg je Zidan glavom udario Materacija, nakon čega je dobio crveni karton. Deset godina kasnije, Italijan je objavio ovu šaljivu fotografiju sa fanovima.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.