Mate Nemeš šampion Evrope u rvanju!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021, 19:59

Mate Nemeš šampion Evrope u rvanju!

Srpski rvač Mate Nemeš osvojio je danas zlatnu medalju na Evrošskom prvenstvu u kategoriji do 67 kilograma grčko-rimskim stilom.

U finalu je savladao Mateuša Bernateka iz Poljske rezultatom 7:2.

Nemeš je u finalu impresivno rvao. Brzo je stekao prednost od 5:0. U završnici je Poljak osvojio dva poena zbog opomene Nemešu, ali je na isti način Nemeš stigao do još dva poena i ukupne pobede.

Ovo je najveći uspeh u karijeri 27-godišnjeg Nemeša, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bio treći na Svetskom prvenstvu u kazahstanskom Nur-Sultanu 2019.

Ovo je druga medalja za Srbiju na ovom kontinentalnom šampionatu,posle trijumfa Zurabija Datunašvilija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zlatni rvači se vratili u Beograd: Odlična uvertira za Olimpijske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021, 19:17

Prvaci Evrope u rvanju grčko-rimskim stilom Zrabi Datunašvili i Mate Nemeš vratili su se danas u Beograd posle sjajnih nastupa u Poljskoj...Nemeš je zlato osvojio u kategoriji do 67 kilograma, pobedom nad domaćim takmičarom Mateušom Bernatekom, dok je Datunašvili u finalu u kategoriji do 87 kilograma,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.